Škola nogometa

Škola nogometa


Škola nogometa svoju sportsku viziju temelji na razvoju i poduci mladih igrača te usavršavanju njihova talenta. Cilj nam je stvaranje igrača pravilnim razvijanjem njihovih tehničkih, taktičkih i moralnih vrijednosti. U našoj nogometnoj školi, u predanom radu s polaznicima, razvijanjem natjecateljskog duha i poticanjem zdrave konkurencije kroz 7 uzrasnih selekcija rade licencirani i obrazovani treneri koji polaznicima prenose znanje najsuvremenijim metodama rada. Sportski uspjesi sastavni su dio sporta a mi smo ponosni na činjenicu što veliki broj pehara “stanuje” u našim vitrinama. Da naša sportska vizija ima smisla pokazuju i posljednji rezultati, sve naše natjecateljske selekcije su vodeće na tablicama. Kvalitetu i perspektivu naše škole prepoznali su i mnogi eminentni inozemni klubovi koji nas redovito pozivaju na svoje turnire. Također, i sami organiziramo jedan takav, – međunarodni turnir Romari Joma Cup. Nakon svega navedenog s pravom možemo istaknuti da smo najperspektivnija nogometna škola u Bosni i Hercegovini, koja danas broji preko 200 malih nogometaša iz Viteza i okolice.

Posjedujemo tri nogometna terena sa umjetnom travom ukupne površine 2.898 m2. Umjetna trava posjeduje FIFA i UEFA certifikat. Tereni su dimenzija 40x20m te zadovoljavaju sve standarde i za Školu nogometa i za rekreaciju. Također, postoji mogućnost povezivanja i igranja na sva tri terena ukupne dimenzije 60x40m. Naši natjecatelji treniraju na dva velika terena sa prirodnom travom, dok domaće utakmice igramo na stadionu NK Rijeka u Vitezu.


Način i uvjeti rada, pristup djeci, predanost i stručnost naših trenera koji posjeduju UEFA A, B i C licencu možete provjeriti u našoj Školi nogometa